Mersin sahilinde taşlarla "Gazze" yazıldı

Mersin'de çocuğuyla sahilde dolaşan vatandaş, Gazze'yi unutmamak için taşlarla Gazze yazarak mücahitlere selam gönderdi.
Mersin Mezitli'de sahil kenarında oğluyla beraber gezmeye çıkan Adil Ükil, Gazze'yi gündemlerinden çıkaranlara hatırlatmak için ve Kassam Tugayı komutanı Ebu Ubeyde'nin "havada, karada ve denizde" sözüne atıfta bulunarak sahil kenarına taşlarla Gazze yazdı.
Gazze'de yaşanan katliamları unutmamak adına duyarlılık gösterilmesi için taşlarla Gazze yazdığını söyleyen Adil Ükil, Gazze her zaman aklımızda ve duamızda olacak dedi.
Ükil, "Mersin'de Gazze'ye, Kassam Tugayı komutanı Ebu Ubeyde'de selamlar olsun. Gazze'yi unutmayacağız ve unutturmayacağız inşallah. Dualarımız Ebu Ubeyde ve mücahitlerledir. Havada, karada ve denizde Gazze galip gelecektir. Allah mazlumların yardımcısıdır." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) 2025 yılı Ana Kararnamesi tamamlandı. Kararnamelerle adli ve idari yargıda 4 bin 36 hakim ve savcının görev yeri değişti.
Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Mardin-Diyarbakır yolunda bulunan Türk Telekom 10. Yıl Hatıra Ormanı'nda yangın çıktı.
Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Türkiye'nin en kalabalık öğrenci nüfusuna sahip illerinden biri olan Şanlıurfa’da eğitim çalışanlarının karşılaştığı zorluklar ve çözüm bekleyen yapısal sorunları gündeme getirdi.