Mersin sahilinde taşlarla "Gazze" yazıldı
Mersin'de çocuğuyla sahilde dolaşan vatandaş, Gazze'yi unutmamak için taşlarla Gazze yazarak mücahitlere selam gönderdi.
Mersin Mezitli'de sahil kenarında oğluyla beraber gezmeye çıkan Adil Ükil, Gazze'yi gündemlerinden çıkaranlara hatırlatmak için ve Kassam Tugayı komutanı Ebu Ubeyde'nin "havada, karada ve denizde" sözüne atıfta bulunarak sahil kenarına taşlarla Gazze yazdı.
Gazze'de yaşanan katliamları unutmamak adına duyarlılık gösterilmesi için taşlarla Gazze yazdığını söyleyen Adil Ükil, Gazze her zaman aklımızda ve duamızda olacak dedi.
Ükil, "Mersin'de Gazze'ye, Kassam Tugayı komutanı Ebu Ubeyde'de selamlar olsun. Gazze'yi unutmayacağız ve unutturmayacağız inşallah. Dualarımız Ebu Ubeyde ve mücahitlerledir. Havada, karada ve denizde Gazze galip gelecektir. Allah mazlumların yardımcısıdır." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında can salı içerisinde bir grup düzensiz göçmenin bulunduğunun öğrenilmesi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri yönlendirildi.
Adana'nın Yüreğir ilçesinde park halindeki kamyonete ve çöp konteynerine çarpan otomobilde 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Edirne'de, tarihi eser kaçakçılığına yönelik polisin düzenlediği operasyonda yurtdışına çıkarılmak istenen Helenistik döneme ait çok sayıda gümüş sikke ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.
Osmaniye’de üç aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.